مجله دریا حسابان

معرفی نرم افزار حسابداری هلو

معرفی نرم افزار حسابداری هلو

اشتراک گذاری در:

Telegram
WhatsApp
Twitter

معرفی نرم افزار حسابداری هلو

امور مالی و حسابداری یکی از اصلی ترین ارکان در تمامی ادارات و سازمان ها محسوب می شوند. تمامی مدیران و مسئولان وظیفه دارند گزارشات مالی سازمان و اداره خود را برای مقامات بالاتر ارسال کنند.محاسبه تمامی این موارد به صورت ذهنی علاوه بر صرف زمان زیاد، ممکن است درصد بالایی خطا را هم به همراه داشته باشد. همچنین استفاده از روش های سنتی و قدیمی برای انجام محاسبات مربوط به امور مالیاتی، هزینه های زیادی را دارد.

استفاده از نرم افزار های حسابداری، سال ها است که به بخش مالی سازمان ها و ادارات وارد شده است. با توجه به پیچیده تر شدن محیط های کسب و کار، نیاز به استفاده از این نرم افزار ها هر روز بیشتر می شود.امروز در این مقاله هدف ما بررسی و توضیح درمورد نرم افزار حسابداری هلو است. اما پیش از آن بهتر است به صورت دقیق توضیح دهیم که نرم افزار حسابداری چیست و چه کاربرد ها و ویژگی هایی دارد.

نرم افزار حسابداری چیست؟

نرم افزار های حسابداری و مالی درواقع سیستم هایی هستند که بر اساس برخی مفاهیم حسابداری طراحی شده اند تا دستیاری برای حسابداران باشند. این نرم افزار ها داده های خام را دریافت کرده و پس از انجام پردازش های لازم روی این داده ها، خروجی مورد نیاز را در قالب گزارش های مختلف ارائه می دهند.این نرم افزار ها شامل قسمت های مختلف مانند حساب های دریافتی، حساب های پرداختی، قسمت مربوط به حقوق و دستمزد و سایر ماژول های دیگر است که هرکدام از آن ها وظیفه خاص خودشان را انجام می دهند.

شما با استفاده از این نرم افزار ها نیازی به طراحی گزارش های مالی به صورت سنتی و دستی را نخواهید داشت. همین مسئله باعث افزایش سرعت در محاسبات و کاهش خطا می شود که یکی از مهم ترین کاربرد های این نرم افزار ها است.نرم افزار ها انواع مختلفی دارند که هرکدام از آن ها ویژگی خاص خودشان را هم دارند و متناسب با نوع نیاز شما طراحی شده و در اختیار شما قرار می گیرند. اما ویژگی مشترکی که تمامی این نرم افزار ها دارند، ثبت و بایگانی اطلاعات و پردازش داده های دریافتی است.

نرم افزار حسابداری چیست؟

مزایای استفاده از نرم افزار های حسابداری

این روز ها استفاده از این دسته نرم افزار ها انتخاب نیست بلکه از ملزومات و ضروریات است. این ضرورت هم از طرف سازمان های نظارتی و هم به دلیل نیاز های جدیدی است که سازمان ها و ادارات با آن ها مواجه هستند.

در ادامه به توضیح درمورد مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری هلو می پردازیم

الزام های سازمان های نظارتی
دلیل اصلی استفاده از نرم افزار حسابداری، الزماتی است که از طرف برخی سازمان ها مانند سازمان های مالیاتی، بیمه و وزارت اقتصاد وجود دارد که هر چند وقت یک بار نرم افزار های مورد تایید خودشان را معرفی می کنند.همانطور که در بالا هم اشاره شد، روند رشد و پیشرفت تکنولوژی هم باعث شد تا استفاده از روش های سنتی و دستی مورد قبول سازمان ها نباشد و ثبت گزارشات به صورت الکترونیکی جای گزارشات سنتی را بگیرند.

کاهش درصد خطا های انسانی
دومین و مهم ترین مزیت استفاده از نرم افزار حسابداری هلو، کاهش خطا های کاربری در ثبت اطلاعات یک گزارش مالی است. همه ما می دانیم که جابجایی یک عدد و رقم می تواند چه مشکلاتی برای یک سازمان به وجود آورد، به همین دلیل استفاده از این نرم افزار ها بهترین انتخاب برای محسابات حساس و پر اشتباه است.

بالا رفتن سرعت انجام کار ها
یکی دیگر از مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری سرعت بخشیدن به انجام محاسبات و حذف زمان های تلف شده است. شما با استفاده از این نرم افزار می توانید تمامی محاسبات را به صورت سیستمی انجام دهید. در نتیجه در زمان شما بسیار صرفه جویی شده و شما می توانید زمان خودتان را صرف امور مهم تری کنید.

سهولت در نظارت و کنترل امور
زمانی که شما برای ثبت گزارشات و مسائل مالی از برگه و کاغذ استفاده کنید، این کار علاوه بر مصرف بسیار زیاد کاغذ، باعث می شود به مرور زمان اسناد فرسوده شوند و قابل شناسایی نباشند. همچنین حجم بالای کاغذ باعث گم شدن و از بین رفتن برخی اسناد قدیمی تر خواهد شد.

اما یکی از مزایای استفاده از این دسته نرم افزار ها طبقه بندی اطلاعات به صورت سیستماتیک است که شما می توانید هر زمان که به آن ها نیاز داشتید، بسیار راحت و آسان اطلاعات مورد نیاز خودتان را بررسی کنید.

افزایش سطح امنیت اطلاعات
ثبت دستی و سنتی اسناد و گزارشات ریسک بسیار زیادی به همراه دارد. چرا که به صورت اتفاقی حوادثی مانند آتش سوزی یا سهل انگاری کارمندان باعث از بین رفتن تمامی داده ها و اطلاعات یک سازمان می شود.

این در حالی است که نرم افزار حسابدارب هلو تا حد زیادی این مشکلات را حل کرده است. چون ثبت داده ها به صورت سیستمی است. همچنین شما در صورت استفاده از این نرم افزار ها می توانید چند نسخه پشتیبانی را برای داده های مورد نظرتان در اختیار داشته باشید.

امکان ارائه گزارش به صورت لحظه ای
همانطور که می دایند یکی از وظایف اصلی یک حسابدار تهیه گزارش های دقیق به صورت روزانه از وضعیت مالی یک شرکت است که باید آن را به مدیر یا مسئول مربوطه ارائه دهد. قطعا تهیه چنین گزارش هایی به صورت دستی زمان بر و در عین حال پر از خطا و اشتباه است. اما استفاده از نرم افزار حسابداری این مشکلات را برای همیشه حل می کند.

 

تاریخچه نرم افزار هلو

اگر میخواهید بدانید نرم افزار هلو چیست باید بگوییم شرکت سازنده، این نرم افزار را در سال ۱۳۷۷  به عنوان یک نرم افزار جامع و کامل و همین طور به عنوان اولین نرم افزار یک پارچه مالی تحت ویندوز ساخته است.این نرم افزار در سه حالت فروشگاهی و شرکتی و تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد.

بزرگترین حسن این نرم افزار سند زدن به صورت همزمان و اتوماتیک و استفاده راحت توسط هر کاربری حتی غیر حرفه ای و غیر حسابدار از آن می باشد. به دلایل فوق نرم افزار هلو امروز از پرکاربردترین نرم افزار های حسابداری در ایران می باشد.

 

10 مورد از ویژگی های اصلی نرم افزار حسابداری هلو

  • رابط کاربری ساد
  • ارائه گزارشات مالی به صورت دقیق و لحظه ای
  • همخوانی با CRM و سایر نرم افزار های مدیریتی
  • متناسب با نوع کسب و کار شما
  • قابلیت به روز رسانی
  • سازگار با قوانین و اصول مالیاتی کشور
  • امنیت بالا
  • پشیتبانی همه روزه
  • سرعت بالا
  • مقیاس پذیری

 

چرا نرم افزار حسابداری هلو را انتخاب کنم

تجربه فراوان این شرکت سازنده و سادگی در استفاده از این نرم افزار برای همه افراد حتی افراد غیر حرفه ای و سایر مزایایی که در قسمت قبلی این مقاله ذکر شد همه باعث شده است که این نرم افزار در میان کاربران مورد استقبال فراوانی قرار گیرد.

این که قابلیت های این نرم افزار برای هر شغلی متمایز عمل می کند و همین طور شامل تمام بخش های حسابداری بازرگانی، انبارداری، خزانه داری و تولید خصوصا به صورت یکپارچه است و اسناد و فاکتور های آن را به صورت همزمان صادی می نماید همه و همه دلیل انتخاب این نرم افزار می باشد.

انواع نرم افزار های هلو

نسخه های مختلف فروشگاهی نرم افزار هلو

  • پایه کد (۱۰) یا نسخه فروشگاهی شامل کلیه عملیات انبار, خرید و فروش, گردش چک و بانک و عملیات مالی به صورت اتوماتیک می باشد.
  • ساده کد (۱۱) این نسخه شامل نسخه ساده (کد۱۱) به انضمام عملکرد فروش و انبار امکان ثبت سند حسابداری (غیر اتوماتیک) به صورت جزئی، امکان نمایش معین ، امکان استفاده از بارکدخوان
  • متوسط کد (۱۲) این نسخه شامل نسخه ساده (کد۱۱) به انضمام عملیات چند انباره, امکان ثبت چکهای امانی, عملکرد و کنترل کامل واسطه های فروش, سطح دسترسی برای کاربران, امکان ثبت سند حسابداری (غیر اتوماتیک) به صورت جزئی، امکان نمایش معین اشخاص با ریزکالاها و چکها، امکان استفاده از بارکدخوان
  • پیشرفته کد (۱۳) این نسخه شامل نسخه متوسط (کد۱۲) به انضمام تیپ قیمت، دسته بندی مشتریها، خروجی باپسوندهای مختلف،پرداخت به ودریافت از، نمایش سود هر کالا, هر فاکتور و هر طرف حساب بطور مجزا, اطلاعات نموداری جهـت ارزیابی سیستم و فـروش, گـزارشـات پیشرفتـه (گـردش کالای طـی دوره، کاردکـس ریالی و تعـدادی، مرور حسابها و…)

 

نسخه شرکتی هلو

این نسخه شامل کلیه عملیات انبار, خرید و فروش , گردش چک و بانک و عملیات مالی به صورت اتوماتیک و غیراتوماتیک می باشد.

 

نسخه تولیدی هلو

این نسخه شامل کلیه عملیات انبار، خرید و فروش, گردش چک و بانک و عملیات مالی به انضمام تولید می باشد.

 

نسخه جامع هلو

دو نسخه جامع و صنعتی شامل تمامی امکانات نرم افزار هلو تا این لحظه می باشد.

 

نسخه شبکه هلو

شامل تمامی امکانات نرم افزار هلو پیشرفته،اعم از شامل کلیه امکانات نسخه هلو کد۱۳، ۲۳، ۳۳، ۴۱ می باشد.

 

ویژگی های نرم افزار حسابداری هلو فروشگاهی

تعریف اشخاص
در نرم افزار هلو فروشگاهی امکان تعریف خریداران و فروشندگان جهت صدور فاکتورهای فروش و خرید و گزارش گیری از گردش حساب و مانده این اشخاص وجود دارد.

تعریف حساب های بانكی
در نرم افزار هلو فروشگاهی امکان تعریف حساب های بانکی (پس انداز و جاری) با امکان اتصال به کارت خوان بانکی توسط سیم و ارسال مبلغ فاکتور به دستگاه وجود دارد.

مطلب پیشنهادی:   نکات خرید دستگاه حضور و غیاب

چک های دریافتی و پرداختی
در نرم افزار فروشگاهی امکان دریافت، وصول، به حساب خواباندن، خرج و برگشت چک‌های دریافتی و همچنین پرداخت چک به اشخاص و اعلام وصول و برگشت آن وجود دارد.

صدور فاكتور و تسویه
امکان ثبت فاکتورهای خرید، فروش، برگشت از خرید، برگشت از فروش وجود دارد و پس از ثبت آن سیستم بصورت خودکار موجودی انبار را کسر و اضافه کرده و مطابق مبالغ نقد و چک و کارت خوان ثبت شده در فرم تسویه فاکتور ، سند حسابداری آن را نیز ثبت می‌نماید.

استفاده از دستگاه باركدخوان
در نرم افزار هلو فروشگاهی امکان استفاده از دستگاه بارکدخوان جهت جستجو و شناسایی صحیح کالا در فاکتور و شمارش کالاها در انبارگردانی وجود دارد و همچنین امکان خواندن بارکد ترازوهایی که بارکد استاندارد حاوی کد و وزن کالا تولید می کنند را به کاربر می‌دهد.

تهیه صورتحساب به صورت فیش پرینت و فاکتور A4
نرم افزار هلو فروشگاهی به کاربر امکان پرینت صورتحساب مشتری را بر روی فیش حرارتی عرض ۸ سانت و همچنین فاکتور با فرمت های کاغذ A4 و همچنین فرمت خروجی مورد پذیرش دارایی (VAT) را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

ثبت هزینه و درآمد
می‌توانید در نرم افزار سرفصل‌های هزینه و درآمدهای فروشگاه خود را تعریف نموده و با استفاده از فرم امور مالی اتوماتیک نرم افزار هلو سندهای هزینه ای و درآمدی خود را ثبت کنید.

گزارش اشخاص
در نرم افزار هلو می توانید گزارشی از مشخصات اشخاص شامل نام ، نام شرکت ، نشانی ، تلفن و… تهیه کنید.

گزارش کاردکس کالا
در نرم افزار هلو نسخه های ساده و متوسط گزارش کاردکس کالا شامل موجودی اول دوره ، تعداد وارده ، تعداد صادره و مانده موجودی کالاها با درج تاریخ ورود و خروج کالا وجود دارد و در نسخه های پیشرفته و جامع کاردکس ریالی که علاوه بر تعداد قیمت وارده و صادره را نیز به کاربر ارائه خواهد داد.

گزارش چک ها
در نرم افزار هلو امکان گزارش گیری از چک‌های دریافتی و پرداختی با امکان شرط گذاری بر اساس تاریخ دریافت و پرداخت، تاریخ سررسید، مبلغ چک، نام شخص، تاریخ وصول یا خرج و یا برگشت چک، و وضعیت چک به کاربر داده می‌شود.

گزارش بانک ها
در نرم افزار هلو فروشگاهی امکان گزارش‌گیری از حساب بانکی با درج مانده اول دوره بانک و کلیه واریزی ها، برداشت ها و کارمزدها و وصولی ها برای کاربر فراهم می‌شود.

گزارش‌گیری از فاكتور ها (بصورت ستونی)
یکی از کاربردی ترین گزارش های نرم افزار هلو فروشگاهی گزارش فاکتور بصورت ستونی است که طی آن امکان تهیه گزارش با شروط تاریخ، نام طرف حساب، منطقه اشخاص، گروه اصلی یا فرعی خاص انجام می‌شود و می‌توان از آن بی‌نهایت گزارش کاربردی برای تحلیل فروش یک و یا گروهی از کالاها، فروش به مشتری خاص و یا منطقه‌ای خاص با احتساب سود ناخالص ساخت و همچنین در نسخه های پیشرفته با خروجی گرفتن به اکسل تحلیل های زیادی از آن بدست آورد.

گزارش اسناد و دفتر روزنامه
در نرم افزار هلو نسخه‌های فروشگاهی اسناد حسابداری بر اساس استانداردها ثبت شده و دفاتر حسابداری مثل دفتر روزنامه و دفتر کل، معین و تفصیلی تنظیم می شود و گزارش گیری از سند حسابداری و همچنین دفتر روزنامه امکانپذیر است.

گزارش سود و زیان
در نرم افزار حسابداری هلو نسخه‌های فروشگاهی امکان تهیه گزارش سود و زیان ناخالص و سود و زیان خالص فروشگاه بر اساس کل دوره، منتهی به یک تاریخ خاص و یا بازه زمانی دلخواه وجود دارد.

امکان تعریف کالا در سه سطح
گروه بندی کالا در نرم افزار حسابداری هلو فروشگاهی در سه سطح گروه اصلی، گروه فرعی و نام کالا انجام می‌شود. در نظر داشته باشید که امکان تعریف ۹۹ گروه اصلی، در هر گروه اصلی امکان تعریف ۹۹ گروه فرعی و در هر گروه فرعی امکان تعریف ۹۹۹ کالا وجود خواهد داشت. در مجموع امکان تعریف حدود ۱۰ میلیون نوع کالا را خواهیم داشت.

امکان صدور پیش فاکتور
در نرم افزار هلو امکان ثبت پیش فاکتور (استعلام بها) برای مشتری وجود دارد و پس از قطعی شدن آن می توان پیش فاکتورها را به فاکتور فروش تبدیل نمود. همچنین می‌توان تنظیم کرد که پیش فاکتورها پس از بازه تعیین شده کاربر بصورت خودکار حذف گردند.

داد و ستد کالای امانی
در نرم افزار هلو می‌توانیم از اشخاص کالای امانی دریافت کنیم و در صورت فروش آن به فاکتور خرید تبدیل شود و همچنین امکان به امانت دادن کالای امانی به مشتریان داریم که پس از قطعی شدن آن به فاکتور فروش تبدیل خواهد شد.

فاکتور ضایعات
ممکن است در فروشگاه شما کالایی معیوب، شکسته، مفقود شود و یا تاریخ انقضاء آن بگذرد؛ برای خارج کردن این کالا از فاکتور ضایعات استفاده می‌شود.

امکان ثبت سفارش‌های خرید
برای کسری موجودی کالاها و یا کالای خاصی که مشتری سفارش آن را می‌دهد امکان ثبت سفارش با تعیین تعداد و سقف قیمت مشخص وجود دارد و پس از خرید کالا از میزان سفارش کسر می‌گردد.

امکان ثبت تمامی امور بانکی
امکان ثبت حواله های وارده و صادره ، به حساب خواباندن چک های دریافتی و اعلام وصول و یا برگشت آنها، اعلام وصول چک‌های پرداختی و کسر از موجودی حساب بانکی ، ثبت کارمزدهای بانکی کسر شده از حساب و در نهایت یکسان شدن مانده حساب بانک با صورتحساب بانکی به کاربر داده می‌شود.

اعلام اتوماتیک سررسید چک‌ها
با فعال کردن تنظیم، سررسید کلیه چک‌های دریافتی و پرداختی را در زمان ورود به نرم افزار هلو به کاربر یادآوری نمود.

تهیه گزارش‌های آماری
با استفاده از گزارش آماری که بوسیله آن می‌توان گزارشی کامل و آماری کالاهای پرفروش و دارای مرجوعی ، عملکرد ویزیتورها ، خرید و فروش ماه ها و… به تفکیک گروه کالاها تهیه نمود.

گزارش‌گیری از فاکتور
در نرم افزار فروشگاهی هلو امکان تهیه گزارش به شکل فیش پرینت حرارتی تا عرض ۸ سانت، کاغذ A4 نمونه ساده و ۱۰ نمونه طراحی شده خاص و فرمت فاکتور رسمی اداره مالیات VAT وجود دارد.

گزارش اسناد به صورت ستونی
جهت سهولت در مرور کردن سطرهای ثبت شده در اسناد حسابداری امکان گزارش گیری ستونی اسناد در نرم افزار هلو فروشگاهی فراهم شده است.

گزارش از دفاتر کل، معین، تفصیلی
در نرم افزار هلو برای هر حساب با توجه به گروه و ماهیت آن سرفصلی در سطح کل، معین و یا تفصیلی ایجاد می‌شود و با ثبت عملیات روزانه بصورت اتوماتیک بدهکار و بستانکار می‌شوند. امکان گزارش گیری از این سرفصل‌ها با امکان محدود کردن تاریخ و یا شمار سند وجود دارد.

گزارش سود ناویژه هر کالا در بازه‌های زمانی مختلف
در گزارش فاکتور بصورت ستونی امکان گزارش‌گیری از فروش و سود ناخالص یک کالای خاص و یا یک گروه کالا در بازه زمانی دلخواه و در قبال فروش به یک مشتری یا منطقه خاص وجود دارد.

گزارش سود ناویژه هر فاکتور، هر طرف حساب در بازه‌های زمانی مختلف
در گزارش فاکتور بصورت ستونی امکان گزارش‌گیری از فروش و سود ناخالص یک فاکتور خاص ، یا یک مشتری و یا یک منطقه خاص در بازه زمانی دلخواه به کاربر داده می‌شود.

عملیات چند انباره
در نسخه متوسط به بالای نرم افزار فروشگاهی هلو امکان تخصیص گروه اصلی به نام انبار و همچنین ثبت حواله بین انبار برای کاربر وجود دارد و حتی می‌تواند دقیقا یک گروه اصلی و یا فرعی خاص را با تمامی کالاهای آن شبیه سازی نماید و نیازی به تعریف مجدد کالاها نیست.

ثبت چک های امانی
در نسخه‌های متوسط به بالای برنامه هلو فروشگاهی امکان دریافت و یا پرداخت چک ضمانت (امانی) و گزارش گیری از آن به کاربر داده می‌شود.

ثبت عملکرد و کنترل کامل ویزیتورها
برای فروشگاه هایی که فروش ایشان از طریق ویزیتور و بازاریاب انجام می‌شود و یا تحت هر عنوانی شامل معرف ، نصاب ، راننده و… پورسانتی به فرد تعلق می‌گیرد می‌توانند با امکان واسطه که بر روی هلو متوسط به بالا وجود دارد این کار را انجام بدهند و گزارشی از میزان فعالیت و عملکرد فرد و مبالغی که می‌بایست به او پرداخت شود داشته باشند.

سطح دسترسی برای کاربران
قطعاْ همه کاربران نباید به تمامی امکانات نرم افزار دسترسی داشته باشند و هر کاربر در حیطه مسئولیت خود باید به امکانات نرم افزار دسترسی داشته باشد. امکان سطح دسترسی می‌تواند مجوز دسترسی کاربران را به عملیات و گزارش‌های مورد نظر مدیریت محدود نماید.

ثبت سند حسابداری (غیر اتوماتیک) بصورت جزئی
با توجه به نیاز کسب و کارهای متوسط و بالاتر و آشنایی بیشتر به اصول حسابداری امکان ثبت سند مرکب(سند دستی) به کاربر داده می‌شود و می‌تواند در یک سند چندین سرفصل را به دلخواه بدهکار و یا بستانکار نماید.

صورتحساب اشخاص با ریز کالاها و چک ها
در نسخه ساده نرم افزار هلو فروشگاهی صورتحساب معین شخص بدون جزئیات کالاهای فروخته شده و چک های دریافتی و پرداختی داریم. اما در نسخه های متوسط به بالا امکان تهیه گزارش معین شخص با ریز جزئیات هم به کاربر داده می‌شود.

اعلام سررسید اتوماتیک مهلت تسویه فاکتورها
در نرم افزار هلو امکان ثبت فاکتورها بصورت نسیه وجود دارد. برای پیگیری وصول مطالبات امکان تسویه فاکتور به فاکتور در نسخه‌های متوسط به بالا دیده شده که توسط آن کاربر می‌تواند فاکتورهایی که مهلت تسویه برای آنها درج شده باشد را مشاهده و پیگیری نموده و پس از وصول مطالبات از حالت تسویه نشده خارج نماید.

مطلب پیشنهادی:   معرفی نرم افزار رستورانی سپیدز

اتصال به ترازوهای دیجیتال
با خرید و افزودن امکان ترازوی دیجیتال به نرم افزار هلو می‌توانید ترازوهای توزین صدر ، دیجی ، دیبال و تکین را توسط کابل شبکه به سیستم متصل نموده و در فاکتور فروش اقلام وزن شده را بصورت یکجا فراخوانی نمایید.

اتصال به دستگاه های نمایشگر مشتری
در نسخه‌های متوسط به بالای برنامه فروشگاهی هلو امکان اتصال به نمایشگرهای سازگار وجود دارد و با استفاده از آن مشتری مبلغ هر سطر فاکتور و در نهایت مبلغ سرجمع فاکتور را بر روی صفحه نمایشگر مشتری ملاحظه نماید.

چاپ لیبل بارکد برای کالاها
جهت سهولت و سرعت بخشیدن به جستجوی کالاها در فاکتور امکان چاپ بارکد توسط لیبل پرینتر برای کالاهای فاقد بارکد روی نسخه های متوسط به بالای هلو فروشگاهی فراهم شده است و همکاران ما متناسب با اندازه برچسب دلخواه شما طراحی لیبل را برایتان انجام می‌دهند.

گزارش تراز آزمایشی ۲و ۴ ستونی
تراز آزمایشی گزارشی است که در آن شما می توانید گزارشی پیش بینی شده که در آن گردش بدهکار و بستانکار و مانده بدهکار و یا بستانکار تمامی سرفصل ها در بازه دلخواه مشتری ارائه می‌شود.

گزارش عملکرد دوره ای از انبار
در نسخه های متوسط و بالاتر برنامه هلو فروشگاهی گزارشی از مانده اول دوره و پایان دوره و گردش کالا در یک گروه کالای خاص و بازه دلخواه تهیه و نمایش داده می‌شود. این گزارش یکی از گزارش های مورد نظر اداره دارایی است و از اهمیت بالایی برخوردار است.

فاکتور تک فروشی (فروش فوری)
در فروشگاه‌های خرده فروشی روزانه تعداد زیادی مشتری گذری مراجعه و خرید می‌کنند که نگهداری سوابق آنها اهمیتی ندارد. اما سرعت پروسه ثبت فاکتور بسیار تعیین کننده است و کندی در این فرآیند باعث ایجاد صف در فروشگاه خواهد شد. فاکتور تک فروشی ضمن تسریع پروسه صدور فیش ، امکان تجمیع فیش های روزانه، کنترل وجه نقد و کارت خوان به ازاء هر صندوق فروش و یا کاربر فروش را فراهم می‌آورد.

در پایان روز کاربران فروش روزانه خود را تایید و سپس مدیریت پس از کنترل وجوه نقد و کارتخوان عملیات روزانه را تایید می‌نماید. مدیریت فروشگاه در زمان تایید امکان رویت فاکتورهای اصلاح و یا حذف شده توسط کاربران خود را خواهد داشت.

تیپ قیمت
در برخی از فروشگاه ها سیاست کاری ایجاب می‌نماید که قیمت های فروش در سطوح مختلف تعیین و درج شود.  برای هر دسته از مشتریان با توجه به نوع ارتباط و یا حجم خرید تیپ قیمت متفاوتی استفاده شود. با استفاده از این امکان قابلیت تعریف ۱۰ سطح قیمت و اختصاص دادن هر سطح به تعدادی از مشتریان وجود دارد. همچنین امکان نمایش ۱۰ قیمت در لحظه انتخاب کالا و درج قیمت نیز به کاربر داده می‌شود.

دسته بندی مشتریان
فروشگاه‌ها بعضا اقدام به دسته بندی مشتریان خود می کنند. برای مثال با توجه به سطح خرید مشتریان(نماینده، عاملیت، عمده فروشی، خرده فروشی و…) و یا براساس موقعیت جغرافیایی یا مسیربندی پخش. با استفاده از امکان منطقه بندی مشتریان که بر روی نسخه‌های پیشرفته هلو وجود دارد این کار انجام می‌شود.

خروجی گزارش ها به اکسل
در نسخه های‌پیشرفته هلو امکانی داریم بنام خروجی اکسل که توسط آن می‌توانیم از گزارش های ستونی نرم افزار هلو که ماهیت جدولی دارند خروجی با فرمت xls و txt و یا html تهیه نماییم. این خروجی گزارش جهت تهیه گزارش های تحلیلی و تجمیع اطلاعات و رسم نمودار بسیار حیاتی است.

پرداخت به… و دریافت از…
در نسخه های ساده و متوسط هلو در امور مالی اتوماتیک امکان ثبت هزینه و درآمد داریم.  در نسخه‌های پیشرفته امکان تعریف سرفصل‌های متنوع‌تری داریم. چنانچه بخواهیم به سرفصل تعریف شده مثل اموال و دارایی چک پرداخت کنیم امکان‌پذیر نیست. اما با استفاده از امکان دریافت از… و پرداخت به… می‌توانیم به هر سرفصلی چک دریافت و پرداخت کنیم.

امکان پرینت روی چک
برای فروشگاه‌هایی که با صدور چک زیاد سروکار دارند پرینت کردن روی چک هم باعث سرعت و دقت می‌شود و هم از قلم خوردگی روی چک جلوگیری می‌شود. این امکان روی نسخه های پیشرفته ارائه می‌شود. باید طراحی متناسب با برگه چک و پرینتر کاربر توسط همکاران ما انجام شود.

محاسبه راس چک ها
برای فروشگاه‌هایی که فروش نسیه بالایی دارند و برای تسویه بدهی ها تعداد زیادی چک دریافت می‌کنند خیلی مهم است که میانگین چک‌های دریافتی مطابق با مهلت تسویه مشتری دریافت گردد. برای پاسخ به این نیاز راس گیری ریالی و زمانی روی نسخه های پیشرفته فروشگاهی ارائه می‌گردد.

گزارش های نموداری
در نسخه های پیشرفته هلو امکان تهیه گزارش نموداری از میزان خرید و فروش کالاها، نوسانات قیمت کالاها، جمع چک ها و عملکرد ویزیتورها به کاربر داده می‌شود.

گزارش ساز پیشرفته
یکی از امکانات بی نظیر نرم افزار هلو ساخت و ذخیره گزارش‌های ستونی است که در آن کاربر از قسمت گزارشات پیشرفته می‌تواند با قید شروط متنوع، ستون های مورد نظر خود را انتخاب، ترتیب و فونت آنها را مشخص و در نهایت جهت استفاده های بعدی ذخیره نماید.

گزارش مرور حسابها
مرور حساب‌ها یکی از کاربردی‌ترین گزارش‌هایی است که مناسب حسابداران حرفه‌ای است و گردش بدهکار و بستانکار و مانده همه حساب های دارای گردش را به کاربر ارائه می‌دهد. کاربر با چند دابل کلیک به جزئی‌ترین سطح حساب‌ها و پس از آن به اسناد حسابداری دسترسی پیدا می‌کند. در این مرحله می‌تواند آنها را مشاهده، چاپ، اصلاح و یا حذف نماید.

 

انواع نرم افزار های حسابداری

همانطور که پیش تر هم اشاره کردیم، هرکدام از نرم افزار های مالی و حسابداری از ماژول ها و قسمت های مختلفی تشکیل شده اند که تمام این قسمت ها در کنار هم محصول نهایی را تشکیل می دهد. این که هرکدام از این نرم افزار ها برای چه نوع کار و سازمانی مناسب است بستگی به کار شما و ویژگی های آن سازمان دارد.

اما به صورت کلی می توان نرم افزار های حسابداری را از چندین جهت دسته بندی کرد. اولین نوع دسته بندی مربوط به کابرد نرم افزار در یک بخش خاص است که به صورت زیر انجام می شود:

  • نرم افزار های حسابداری فروشگاهی: این نرم افزار ها برای استفاده در فروشگاه های زنجیره ای و هایپرمارکت ها مناسب هستند.
  • نرم افزار های حسابداری تولیدی: برای استفاده در کارخانه ها و مراکز تولیدی طراحی می شوند.
  • نرم افزار های حسابداری شرکتی: مخصوص شرکت های بازرگانی، خدماتی و تولیدی های مختلف هستند.
  • نرم افزار حسابداری صنفی: مورد استفاده برای اصناف مختلف.

علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد، این نرم افزار ها را می توان از لحاظ نوع ارائه هم دسته بندی کرد. در این صورت نرم افزار ها به دو دسته سنتی و ابری قابل ارائه هستند.

نرم افزار حسابداری سنتی
در نسخه های سنتی یا اصطلاحا on premises تمامی تجهیزات مورد نظر برای پردازش و پیاده سازی داده ها توسط خود شرکت آماده شده و نرم افزار به صورت فیزیکی خریداری و روی سیستم نصب می شود. نکته قابل توجهی که در مورد این دسته نرم افزار ها وجود دارد این است که هزینه بیشتری نسبت به روش ابری دارند.

نرم افزار های حسابداری ابری یا تحت وب
در مورد این دسته نرم افزار ها تجهیزات مورد نیاز برای نرم افزار توسط شرکت بیرونی تهیه می شود و شرکتی که نرم افزار را خریداری می کند، نیاز های خود را از طریق راه دور و اینترنت برطرف می کند. این کار از نظر اقتصادی بسیار به صرفه تر است.

اگر قصد استفاده از نرم افزار های حسابداری تحت وب را دارید، باید به چندین نکته توجه کنید:

  • پشتیان گیری خودکار
  • امنیت بالا
  • دسترسی آسان و انعطاف پذیر بودن نرم افزار برای کامپیوتر و گوشی همراه

در این قسمت به بررسی دسته بندی نرم افزار های حسابداری پرداختیم. همانطور که در بالاتر هم گفتیم، همیشه در یک پکیج نرم افزار مالی، چندین سیستم و نرم افزار مانند نرم افزارهای دفتر کل، دارایی، صورت های مالی، خدمات مربوط به بیمه، تسهیلات مالی، جبران خدمات و… وجود دارد.

 

جمع بندی
امروزه تمامی کسب و کار ها برای سازمان دهی دقیق و بررسی کامل امور مالی خود نیاز به نرم افزار هایی دارند که به کمک آن ها بتوانند تمامی کارهای خود را در کمترین زمان و با بیشترین کیفیت ممکن انجام دهند. روش های سنتی علاوه بر اتلاف وقت، درصد بالایی از خطا های انسانی را هم به همراه داشتند که از هیچ کدام از جنبه ها به صرفه نبودند.

امروز در این مقاله هدف ما بررسی و توضیح درمورد نرم افزار های حسابداری و معرفی بهترین نرم افزار حسابداری یعنی نرم افزار هلو بود.

نرم افزار حسابداری هلو به شما این امکان را می دهد تا در کمترین زمان تمامی داده های مورد نظرتان را پردازش کرده و در تمامی لحظات به گزارشات مالی شرکت خود دسترسی داشته باشید. همچنین این نرم افزار با داشتن سطح بالای امنیت، بهترین انتخاب برای شرکت شما خواهد بود.

 

برای خرید نرم افزار های هلو اینجا کلیک کنید

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 0 . تعداد رای: 0

معرفی نرم افزار حسابداری هلو
Telegram
WhatsApp
Twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات تم -> سربرگ -> منو -> منو موبایل (دسته ها)
اولین منوی راه اندازی خود را اینجا ایجاد کنید
سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
وبلاگ
حساب کاربری من

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار، تخفیفات و محصولات عضو شوید