مجله دریا حسابان

آموزش جامع تعریف کالا در آپدیت جدید نرم افزار هلو APEX

آموزش جامع تعریف کالا در آپدیت جدید نرم افزار هلو APEX

اشتراک گذاری در:

Telegram
WhatsApp
Twitter

تعریف کالا در آپدیت جدید نرم افزار هلو نسخه APEX

آموزش جامع تعریف کالا در آپدیت جدید نرم افزار هلو APEX عنوان جذابی است که درادامه تیم تولید محتوای وب سایت دریا حسابان برای کلیه مخاطبان درنظرگرفته است. در واقع به دلیل استقبال عموم کاربران نرم افزار هلو از این مباحث و اهمیت طریقه صحیح ورود اطلاعات مربوط به انواع کالاهای مربوط به اصناف مختلف، به تشریح دقیق و اصولی تعریف کالا در آخرین نسخه از برنامه هلو پرداخته ایم. آخرین آپدیت نرم افزار هلو تحت لفظ APEX بوده که از لحاظ  ظاهری مقداری با ورژن قبلی خود تفاوت هایی دارد.

با مشاهده تصویر زیر و مقایسه آن با نسخه های قدیمی تر تا حدودی به تفاوت های این ورژن و نسخه های قبلی، پی خواهید برد.

تعریف کالا در هلو نسخه APEX از مسیر اصلی :

1: جهت تعریف کالا از منوی ابتدای برنامه گزینه عملیات مرتبط با کالا باید انتخاب شود.
۲: سپس گزینه اول، تعریف کالا را انتخاب کرده.
۳: در آخر نیز معرفی کالا را انتخاب میکنیم.

تعریف کالا در هلو APEX

تعریف کالا در هلو نسخه APEX از مسیر میانبر:

1: جهت تعریف کالا میتوان از مسیری دیگری که در واقع مسیر میانبر است استفاده شود .که در پایین تب های اصلی کلید های میانبر وجود دارد . اولین آیکون از سمت راست به نام کالا را دبل کلیک کرده و دقیقا همان صفحه تعریف کالا را برای ما باز می کند.

2: در تعریف کالا  اولین گزینه ای که باید وارد شود، نام کالا است. نام کالا در واقع هویت اصلی محصول است، که با آن نام و عنوان شناخته میشود. درحین ورود نام کالا در نرم افزار هلو باید بسیار دقیق بوده و به جزییات بسیاری که بر روی کالا درج شده، توجه داشته باشید. هرچقدر در این بخش بادقت تر عمل کنید در نهایت پیداکردن محصول نیز ساده تر خواهد بود.

برای مثال شامپو برند X را در نظر بگیرید که دارای حجم 550 میل است. برای تعریف این محصول می توانید بنویسید شامپو 550 میل برند X . این کار کمک می کند که این کالا با سایر محصولات که نام مشابه داشته اما حجم یکسانی ندارند، تفکیک پیدا کند. ورود نام کالا با جزییات همچنین کمک میکند که در حین جستجوی محصول نیز سریعتر بتوانید نام کالا و نتایج مورد انتظارتان را پیداکنید.

مطلب پیشنهادی:   تفاوت حسابداری و حسابرسی چیست؟

3: پس از نام، بارکد کالا خیلی مهم است. درواقع بارکد کالا شماره ملی آن کالا تلقی میشود. دربعضی از اصناف بر روی محصول بارکد شرکتی وجود داشته و نیازی به ساخت بارکد برای کالا نیست. مثلا شما با مشاهده پشت یک شامپو میتوانید بارکد آن را مشاهده کنید. برای این منظور درحین ورود کالا شما میتوانید باکلیک روی قسمت بارکد، بارکد کالای موجود برروی این شامپو را اسکن‌کرده و آن را ذخیره کنید.

در برخی موارد نیز صنف هایی وجوددارد مانند پوشاک، که لباس‌ها از خود بارکدی ندارند. دراین‌صورت میتوانید از بارکد دستی استفاده کنید که دارای یک ریتم خاص و منظمی باشد. مانند 62000001 و بارکد بعدی 62000002 و…  . همچنین می توانید از کد اتوماتیک نیز کمک‌بگیرید که خودکار برای یک کالا بارکدساخته و شما با دستگاه لیبل‌زن آن را برروی کالا بچسبانید.

 نرم افزار هلو نسخه APEX

4: پس از وارد کردن بارکد محصول، در این قسمت قیمت فروش را به صورت ریال وارد کنید.

نکته مهم: وارد کردن فی خرید الزامی نبوده و شما میتوانید در هنگام ثبت فاکتور خرید، فی را نیز وارد کنید. حتی تعداد کالا هم اگر به صورت فاکتور خرید وارد شود معتبر تر است. زیرا سند محکمی داشته و در صورت مشاهده موارد اختلاف در آینده، میتوانید به آن رجوع کنید. ولی‌اگر از مسیر تعریف کالا تعداد کالا یا فی خرید را واردکنید بدون هیچ سندی تعدادی برایش درنظرگرفته میشود که اگر بخواهید بعدا از ورودی کالا و کاردکس ( گردش ) مطلع شوید، سندی وجود نداشته و ازلحاظ حسابداری این موجودی غیرمعتبر محسوب میشود.

5: در قسمت بالا رو به روی مشخصات اصلی، یک کلیدی مشاهده می کنید که سبز شده است. این کلید همان فعال بودن کالا را نشان می دهد و پس از اینکه صفحه تعریف کالا را باز می کنید به صورت خودکار این آیتم فعال خواهد بود، مگر اینکه خودتان بخواهید آن کالا را غیر فعال کنید تا دیگر در گزارشات موجودی شما نشان داده نشود.

در آخر تیک پایین پنجره را میزنید تا کالای شما را ثبت و به لیست کالاها اضافه کند.

نکته مهم:‌ توجه داشته‌باشید در ثبت کالا تایپ درست، اضافه و یا کمترنبودن کارکتر، و واردکردن نام کامل یک کالا خیلی مهم است. چنانچه که اگر یکی از این موارد درست انجام نشود ممکن است در سرچ کالا با مشکل مواجه شوید و تصور کنید چنین کالایی در سیستم تعریف نشده  و مجدد آن را تعریف کنید. این اشتباه باعث می‌شود بعد درثبت فروش و زمان انبارگردانی با مشکل تعداد مواجه شوید.

مطلب پیشنهادی:   آشنایی با انواع چک های بانکی در 7 دقیقه

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 3.8 . تعداد رای: 4

آموزش جامع تعریف کالا در آپدیت جدید نرم افزار هلو APEX
Telegram
WhatsApp
Twitter

جدیدترین های نرم افزار:

آخرین محصولات مشاهده شده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات تم -> سربرگ -> منو -> منو موبایل (دسته ها)
اولین منوی راه اندازی خود را اینجا ایجاد کنید
سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
وبلاگ
حساب کاربری من

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار، تخفیفات و محصولات عضو شوید