مجله دریا حسابان

چند نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک

چند نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک

اشتراک گذاری در:

Telegram
WhatsApp
Twitter

چند نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک

مدیریت صحیح امور مالی یک کسب و کار، و داشتن فردی که به آن فرآیند اختصاص داده شده است، یکی از اجزای حیاتی موفقیت برای کسب و کارهای کوچک و استارت‌آپ‌ها است. پیروی از بهترین شیوه‌های حسابداری و استخدام یا برون سپاری شخصی که به این وظیفه اختصاص دارد، می‌تواند به جلوگیری از مسائل مربوط به جریان نقدینگی که مقصر بسیاری از شکست‌های تجاری است، کمک کند.

هزینه‌های تجاری و شخصی را جدا کنید

اولین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک، افتتاح حساب بانکی تجاری است. حساب‌ های بانکی تجاری مزایای زیادی نسبت به حساب‌ های شخصی دارند، از جمله:

  • تسهیل ردیابی و اثبات هزینه‌ های تجاری برای استفاده از کسر مالیات.
  • ارائه حفاظت از مسئولیت شخصی با جدا نگه داشتن وجوه تجاری از وجوه شخصی.
  • ارائه گزینه خط اعتباری که شرکت می‌تواند از آن برای پوشش شکاف‌ های نقدی استفاده کند.

کسب و کار‌ها باید یک حساب جاری، حساب پس‌انداز، حساب کارت اعتباری و حساب خدمات بازرگانی باز کنند که به آنها اجازه می‌دهد تراکنش‌های کارت اعتباری و بدهی مشتریان را بپذیرد.

از نرم‌افزار حسابداری استفاده کنید

حسابداری فرآیند سازماندهی شده برای ردیابی تمام درآمدها و هزینه‌ ها است و یکی از اجزای حیاتی مدیریت مالی است که تضمین می‌ کند صاحبان کسب‌ و کار اطلاعاتی را که برای تصمیم‌ گیری صحیح کسب‌ و کار نیاز هست، دارند. برای بسیاری از صاحبان مشاغل کوچک، حسابداری جزو مهارت‌ های آنها نیست. استخدام فردی که برای این کار اختصاص داده شده است یا برای مشاغل کوچک‌ تر، برون سپاری این عملکرد اغلب یک سرمایه‌ گذاری عاقلانه و دومین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک است.

بودجه‌ای را تدوین کنید

سومین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک و یکی از اولین گام‌ ها در ایجاد یک طرح تجاری، پیش‌ بینی درآمد و فهرستی از هزینه‌ های پیش‌ بینی‌ شده و سپس مقایسه آن بودجه با هزینه‌ ها و درآمد واقعی است. بیش از 60% از کسب‌ وکار هایی که از سلامت مالی عالی برخوردار هستند، همیشه بودجه‌ای می‌ سازند و متعاقباً یک حساب بانکی جداگانه برای حقوق و دستمزد راه‌اندازی می‌کنند. کمتر از 5% از مشاغل با سلامت مالی ضعیف درگیر این دو برنامه‌ ریزی مالی و شیوه مدیریت هستند.

سوابق تجاری دقیق را نگه دارید

چهارمین نکته حسابداری برای کسب‌ و کار های کوچک ثبت سوابق است که یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌ های صاحب یک کسب و کار کوچک است. نرم‌افزار حسابداری می‌تواند بسیاری از فرآیندهای ثبت سوابق را خودکار کرده و سوابق مالی را به صورت دیجیتال ذخیره کند. این باعث می‌ شود زمانی که هزینه‌ هایی را به عنوان کسر مالیات ادعا می‌ کنید، مستند کردن مبلغ، زمان، مکان و هدف تجاری یک معامله آسان شود.

مطلب پیشنهادی:   وظایف مشاور مالیاتی چیست؟

روش حسابداری را انتخاب کنید

پنجمین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک انتخاب مجموعه‌ ای از قوانین برای تعیین زمان گزارش درآمد و هزینه است. هر کسب و کار کوچک و استارت‌ آپی باید یک روش حسابداری ثابت برای اهداف مالیاتی ارائه داشته باشد. حسابداری بر مبنای نقدی می‌ تواند برای کسب و کارهای کوچک ساده‌ تر و آسان‌ تر باشد زیرا درآمد هنگام دریافت پرداخت ثبت می‌ شود.

دفتر حسابداری را به روز نگه دارید

ششمین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک به روز نگه داشتن دفتر حسابداری است. بدون به روز نگه داشتن دفاتر، صاحبان و کارمندان تصویر روشنی از وضعیت مالی شرکت ندارند. ثبت رسید و فاکتور و همچنین پلمپ دفتر حسابداری، یکی از راه‌های اطمینان از به روز بودن دفاتر است. گام مهم دیگر این است که حساب‌های بانکی را با نرم‌افزار حسابداری خود پیوند دهید.

مراقب هزینه‌ها باشید

توجه به هزینه‌ ها دیگر نکته حسابداری برای کسب‌ و کار های کوچک است. هزینه‌ های نیروی کار بزرگ‌ ترین هزینه برای اکثر مشاغل کوچک است و موجودی کالا اغلب هزینه دیگری است. نرم‌ افزار ردیابی زمان می‌ تواند به مدیران کمک کند تا بفهمند که وظایف خاص چقدر برای کسب‌ و کار هزینه دارد و کسب‌ و کار را قادر می‌ سازد بودجه بهتری داشته باشد و راه‌ هایی برای کنترل این هزینه‌ ها پیدا کند.

برای سرمایه‌گذاری‌های بزرگ برنامه‌ریزی کنید

برنامه‌ ریزی برای سرمایه‌ گذاری‌ های بزرگ‌ تر را می‌ توان مهم‌ ترین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک دانست. با ردیابی مداوم هزینه‌ ها و درآمد، کسب و کار میتواند بهترین زمان برای سرمایه‌ گذاری‌ های بزرگ را شناسایی کند و اعتباری را که ممکن است برای پوشش هزینه‌ ها نیاز داشته باشد، ایجاد کند.

از مهلت‌های مالیاتی مطلع باشید

مشاغل باید تقویم مالیاتی را بررسی کنند. تقویم مالیاتی شامل تاریخ سررسید و اقدامات برای هر ماه است. یک کسب‌وکار می‌تواند برای یادآوری‌های ایمیل ثبت‌نام کند یا حتی یادآورها را به Outlook وارد کند.

اطمینان حاصل کنید که داده‌های موجودی دقیق هستند

برای تهیه صورت‌های مالی، کسب و کار به داده‌های موجودی دقیق نیاز دارد. باید بهای تمام شده کالای فروخته شده را برای صورت سود و زیان و ارزش موجودی موجود در ترازنامه را محاسبه کند. موجودی فیزیکی یا با شمارش دستی اقلام به طور منظم یا جفت کردن شمارش با یک سیستم مدیریت موجودی ردیابی می‌شود که اگر با سیستم نقطه فروش و نرم‌افزار حسابداری ادغام شود، می‌تواند به طور خودکار اعداد را هنگام فروش تنظیم کند. نرم‌افزار مدیریت موجودی نه تنها ردیابی موجودی را بسیار آسان می‌کند، بلکه اطلاعات دقیق‌تر نیز خواهد بود.

مطلب پیشنهادی:   شرکت حسابداری در بندر انزلی

از صورت‌های مالی برای ارزیابی عملکرد تجاری استفاده کنید

یازدهمین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک ارزیابی عملکرد تجاری است. صورت‌ های درآمد به کسب و کار کمک می‌کند تا سود خود را تعیین کند. همچنین ترازنامه دارایی‌ها، بدهی‌ها و حقوق صاحبان سهام را برای تصویری از وضعیت مالی آن در یک مقطع زمانی مشخص نشان می‌دهد. صورت جریان نقدی می‌تواند نشان دهد که آیا یک شرکت وجه نقد کافی برای انجام تعهدات جاری خود دارد یا خیر.

پیش‌بینی‌های مالی ایجاد کنید

دوازدهمین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک پیش‌ بینی‌ های مالی است که به کسب‌ و کارها کمک می‌ کند درآمد و هزینه‌ های آتی را برآورد کنند تا پیش‌ بینی کنند که آیا نیاز به تأمین مالی دارند یا باید هزینه‌ های سرمایه‌ ای انجام دهند.

از یک اپلیکیشن حسابداری برای مشاغل کوچک استفاده کنید

این روزها برنامه‌ های حسابداری مختلفی وجود دارند که برای کمک به صاحبان مشاغل کوچک طراحی شده‌ اند تا هزینه‌ ها، تراکنش‌ ها و مالیات‌ های خود را در یک مکان پیگیری کنند. این برنامه‌ ها به شما کمک می‌ کنند تا سوابق مالی خود را مدیریت کنید و همچنین ابزار ارزشمندی برای حسابدار شما هستند زیرا به شما این امکان را می‌ دهند که تمام اطلاعات کسب و کار خود را به راحتی با آنها در هر زمان به اشتراک بگذارید.

پیگیر فاکتورها باشید

برای افزایش شانس دریافت زودتر پول، فاکتور رسمی خود را بلافاصله پس از اتمام کار ارسال کنید. سپس، با یادآوری دوستانه پیگیری کنید. برخی از برنامه‌های نرم‌افزار حسابداری به شما این امکان را می‌دهند که این یادآوری‌ها را به طور خودکار ارسال کنید.

به خودتان حقوق بپردازید

آخرین نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک پرداخت حقوق به خود است. صاحبان کسب و کارها باید حقوق معقولی به خود بپردازند و مانند هر کارمند دیگری آن را از طریق سیستم حسابداری حقوق و دستمزد دریافت کنند. این کار این تصور را تقویت می‌کند که کسب و کار شما یک نهاد مجزا است.

سخن پایانی

کسب و کارهای کوچک و استارت‌آپ‌ها با دانستن این چند نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک و برداشتن گام‌هایی برای ایجاد فرآیندهای حسابداری قوی از ابتدا، می‌توانند احتمال موفقیت خود را افزایش می‌دهند. صاحبان کسب و کارها باید مرتباً معیارهای مهم مالی را بررسی کنند تا از فرصت‌های رشد سرمایه‌گذاری استفاده کنند و اطمینان حاصل کنند که شرکت آن‌ها در مسیر ورشکستگی قرار ندارد.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 5 . تعداد رای: 1

چند نکته حسابداری برای کسب‌ و کارهای کوچک
Telegram
WhatsApp
Twitter

آخرین محصولات مشاهده شده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات تم -> سربرگ -> منو -> منو موبایل (دسته ها)
اولین منوی راه اندازی خود را اینجا ایجاد کنید
سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
وبلاگ
حساب کاربری من

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار، تخفیفات و محصولات عضو شوید