مجله دریا حسابان

کالای استوک چیست؟

کالای استوک چیست؟

اشتراک گذاری در:

Telegram
WhatsApp
Twitter

کالای استوک چیست؟

محصولات استوک اروپایی و آمریکایی آن دسته از لوازمی میباشند که به دلیل شرایط خاص اقتصادی یا منطقه ای و سیاست فروش کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی روی یک سری از لوازم خاص آشپزخانه، لوازم برقی، لوازم دیجیتال، صوتی تصویری، پوشاک، محصولات اداری، محصولات صنعتی، لوازم خودرو، محصولات بهداشتی و برقی اجرا میشوند. این دسته از محصولات (که از الان به بعد به آن ها استوک می گوییم) قیمت به مراتب پایین تری از محصولات نو و آکبند دارد و بسته به نوع درجه بندی خط و خش و ایراداتی را نیز شامل میشود.

کالای استوک دسته بندی و درجه بندی های مختلفی را دارا میباشند که به آن ها گرید Grade نیز میگویند و استوک صرفا به معنای محصول استفاده شده یا دست دوم نیست.با ما همراه باشید تا بصورت کامل این محصولات و درجه بندی ها را برایتان شرح دهیم که به راحتی و با علم و اگاهی بیشتر محصولات استوک را خریداری کنید.

حقوق مشتری مداری در کشورهای اروپایی و آمریکایی

کشورهای اروپایی و آمریکایی با سیاست دقیق و درست فروش، پیشگام مشتری مداری و احترام به حقوق مشتری در تمام دنیا هستند، بعنوان مثال شرکت آمازون، شرکت اپل، شرکت گوگل، شرکت موتورولا، شرکت اچ پی و بسیاری از شرکت های معتبر و بزرگ اروپایی و امریکایی هدف گذاری کاری و روند فروششان به این حالت است که هر کالای نو که به بازار عرضه میشود، تنها ۲ یا ۳ سال میتواند در انبارها و فروشگاه های کشور نگهداری شود و یا به فروش برسد و پس از آن تاریخ دیگر حق عرضه کالای مذکور را ندارند و باید پس از تاییدیه صحیح و سالم بودن و درج لوگو / برچسب، بعنوان کالای غیر نو به دیگر کشورهای آسیایی و آفریقایی ارسال شود.

محصولات استوک درجه بندی هایی را شامل میشود که بدین شرح است:

  • استوک درجه A
  • استوک درجه B
  • استوک درجه C

استوک درجه A چه محصولاتی را در بر میگیرد؟

  • محصولات نمایشگاهی و ویترینی (Showcase Products)
  • محصولات جعبه باز (Open Box)
  • محصولات تاریخ فروش گذشته (Expired)
  • محصولات مرجوعی بدون استفاده (Returned Product)

معرفی استوک درجه A

1: محصولات نمایشگاهی یا ویترینی: هر سال در اروپا و آمریکا و سایر نقاط دنیا نمایشگاه هایی جهت بازدید عموم از جدیدترین محصولات شرکتهای تولید کننده مختلف از سرتاسر دنیا برگزار میشود و محصولات جهت بازدید و بررسی کوتاه در اختیار عموم مردم قرار داده میشوند، که پس از اتمام کار نمایشگاه کلیه موارد ویترینی و نمایشگاهی جمع آوری شده و با برچسب استوک A به بازارهای سایر نقاط ارسال میشود، تا خریداران بتوانند از این محصولات استفاده نمایند.

مطلب پیشنهادی:   4 تاثیر شگفت انگیز پرداخت مالیات !

2: محصولات جعبه باز: روزانه هزاران ویدیو در یوتیوب و شبکه های اجتماعی مختلف مثل اینستاگرام و فیسبوک و آمازون و گوگل میبینیم که محصول جدیدی که به بازار می آید مانند گوشی موبایل، ال ای دی، لپتاپ و … افراد یا شرکت هایی این محصولات را باز میکنند، محتوای داخل جعبه آن را نمایش میدهند یا با عبارت عامیانه آنباکس میکنند و خود محصول را مورد تست و بررسی کوتاهی قرار میدهند که پس از اتمام تست محصول بعنوان کالای نو فروخته نخواهد شد و کسی حق فروش این محصول را بعنوان کالای نو ندارد و برچسب محصول استوک میخورد.

3: محصولات تاریخ فروش گذشته: همانطور که در ابتدای مقاله به این قسمت اشاره شد در کشورهای اروپایی و آمریکایی هر کالایی مدت زمان مشخصی برای فروش در هر بازاری دارد، چنانچه پس از گذشت تاریخ تعیین شده برای محصول فروش نرفت، شرکت عرضه کننده و یا مغازه دار موظف است آن کالاها را جمع آوری کند و پس از عودت به شرکت وارد کننده و درج کد محصول غیر آکبند، به سایر نقاط دنیا ارسال میشود تا تحت عنوان کالای استوک به فروش برند.

4: محصولات مرجوعی بدون استفاده: کشورهایی نظیر کانادا، سوئیس، آمریکا و اغلب کشورهای اروپایی هنگام فروش، گارانتی عودت محصول به مشتری میدهند. حتی در صورتی که بدون دلیل مشتری محصول را نخواهد، محصول را رویت کند و تست کند و راضی نباشد و گاها پس از استفاده هم کالا را عودت میدهند شرکت عرضه کننده یا فروشنده موظف است، محصول را پس گرفته (طبق قوانین حاکم بر اصول مشتری مداری آن منطقه) و کالا را تعویض و یا وجه را برای مشتری بازگرداند.
دیگر شرکت های صادر کننده و خریدار این نوع محصولات، اقدام به خرید این کالاها میکنند و بصورت پالت بسته بندی میبشود و به سایر مناطق جهان بعنوان محصول غیر نو یا همان استوک با قیمتی پایینتر ارسال میکنند.

استوک درجه B چه محصولاتی را در بر میگیرد؟

معرفی استوک درجه B

1: محصولاتی که جعبه باز شده هستند و حداکثر ۳۰ روز استفاده شده اند (بنا بر برگشت و حق عودت وجه پس از ۳۰ روز در اروپا و آمریکا)

2: محصولاتی که در مسیر حمل و نقل دارای آب خوردگی و یا رطوبت و یا مشکلات بدنه و آسیب های سطحی شده اند کالاهایی که مشکلات فنی جزئی داشته و شرکت های تولید کننده پس از فراخوانی آن محصول، ایراد مورد نظر را برطرف و به مسیر فروش استوک باز میگرداند.

مطلب پیشنهادی:   مالیات بر مصرف چیست؟

3: اقلام و کالاهایی که ایرادات ظاهری مثل شکستگی جزئی دارند ولی کاملا از نظر فنی کاملا سالم هستند.

4: محصولاتی که از نظر فنی کاملا سالم هستند ولی جعبه و وسایل جانبی ندارند یا در حین حمل و نقل از بین رفته اند.

چند نکته بسیار مهم درباره خرید لوازم استوک که باید بدانید

1: از فروشگاه های معتبر خرید نمایید که سابقه خرید و فروش کالای نو استوک دارند.

2: بیشتر محصولات استوک و شاید بیش از ۹۰ درصد، دارای خط و خش جزئی در بدنه هستند ولی از نظر فنی باید سالم باشند.

3: قبل از اقدام به خرید، چند عکس از محصول استوک خریداری شده دریافت کنید که مطابق با سفارشتان باشد.

4: اگر برای خرید آنلاین اقدام کردید حتما آدرس مغازه یا فروشگاه و نماد اعتماد آن فروشگاه چک شود.

5: حتی الامکان از فروشگاه هایی خرید کنید که وارد کننده محصولات استوک باشند چون هم قیمت پایین تری دارند و هم پیچ و خم و نقاط ضعف و قوت کالای استوک را میدانند.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 5 . تعداد رای: 2

کالای استوک چیست؟
Telegram
WhatsApp
Twitter

جدیدترین های نرم افزار:

آخرین محصولات مشاهده شده:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات تم -> سربرگ -> منو -> منو موبایل (دسته ها)
اولین منوی راه اندازی خود را اینجا ایجاد کنید
سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
وبلاگ
حساب کاربری من

عضویت در خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار، تخفیفات و محصولات عضو شوید